Deze aanbieding is afgelopen

Het is natuurlijk leuk om kado's te krijgen, maar misschien krijg je liever geld. Door de crisis zitten veel mensen wat krapper dus wat extra geld is altijd mooi meegenomen. De beste cashback aanbieding van de verschillende energieleveranciers op dit moment is de geld-terug actie van Essent. Bij de meeste energieleveranciers krijg je namelijk geld terug in de vorm van een korting op je jaarafrekening. Hierdoor heb je aan het eind van het jaar een leuk extraatje. Bij Essent krijg je het geld bij overstap binnen enkele weken op je rekening gestort.

3-jarig contract en 171 euro retour

Bij een 3-jarig contract krijg je maar liefst 171 euro kado! Dit is een mooi vooruitzicht met de zomervakantie in het vooruitzicht. Het 3-jarig contract van Essent bestaat uit vaste tarieven dus met prijs veranderingen heb je niks te maken.

 

Nieuwe aanbieding Essent

Essent heeft de cashback aanbieding ingeruild voor een kortingsactie. In plaats van dat je een geld bedrag op je rekening krijgt, wordt deze korting aan het eind van het jaar op je jaarrekening verrekend. Hierdoor ben je dus een stuk goedkoper uit! Je krijgt maar liefst een korting van 180 euro bij een driejarig contract.

180 euro

 

 

Top drie energie aanbiedingen

Energieleverancier Aanbieding Overstappen
Oxxio Overstappen naar Oxxio
Essent 
  • Mediamarkt bon t.w.v 75 euro (éénjarig contract) 
  • 180 euro korting(driejarig contract)
Vattenfall
  • Gratis energiecadeau zoals een Samsung Galaxy tab
Overstappen naar Vattenfall

Maak jouw eigen website met JouwWeb